بهترین و قویترین “کپسول برای عفونت دندان” درد چیست

کپسول برای عفونت دندان

کپسول برای عفونت دندان

توضیحاتی در مورد کپسول برای عفونت دندان

دان ها می توانند به علت های مختلفی عفونت کنند .♥ برای رفع عفونت دندان باید به دندانپزشک مراجعه و از درمان‌های دارویی استفاده کرد. قرص آموکسی سیلین (Amoxicillin) و قرص مترونیدازول (metronidazole) از انواع قرص عفونت دندان هستند که ممکن است در مواردی هم به صورت ترکیبی و هر هشت ساعت تجویز شوند. توصیه هایی برای زنان: اگر باردار هستید، به نوزاد خود شیر می دهید یا قصد بارداری دارید از هیچ دارویی به صورت خودسرانه استفاده نکنید مگر اینکه پزشک تجویز کرده باشد. برخی از داروها می تواند به کودک شما اسیب وارد کند. این داروها شامل داروهای بدون نسخه و تجویزی همچون ویتامین ها، گیاهان دارویی و مکمل هاست. از پزشک خود در مورد مصرف داروها سوال کنید.در این مطلب از سایت رایکو ساپورت در مورد بهترین و قویترین “کپسول برای عفونت دندان” درد چیست صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

علت عفونت دندان

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که صبح از خواب بیدار شوید و در آینه با صورتی ورم کرده مواجه شوید. اگر چه ممکن است در ابتدا وحشت‌زده شوید اما به لطف پیشرفت علم دندانپزشکی جای نگرانی وجود ندارد، چرا که می‌توانید با مراجعه به نزدیکترین دندانپزشکی و معاینه شدن توسط دندانپزشک تحت درمان دارویی قرار بگیرید. عفونت دندان از مشکلاتی است که به دلایل مختلفی می‌تواند ایجاد شود. گاه تنها وجود کمی آلودگی کافی است تا ریشه دندان شما دچار آبسه شود. گاه این آبسه‌ها با دندان درد همراه هستند و گاهی هم بدون درد بوده و تنها ایجاد تورم می‌کنند. بنابراین چنانچه دندان درد شما به دلیل عفونت دندان یا عصب کشی دندان باشد باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کرده و مشکل را رفع کنید.عفونت باکتریایی که باعث ایجاد آبسه دندان می شود باید درمان شود. در این شرایط آنتی بیوتیک ها باید برای کشتن باکتری ها یا جلوگیری از رشد بی رویه آن ها مورد استفاده قرار گیرد. عفونت باکتریایی مداوم می تواند باعث ایجاد بیماری حاد و جدی همچون سلولیت شود. آنتی بیوتیک ها معمولا به همراه سایر درمان ها مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند کانال ریشه را باز کنند و منبع آبسه را تخلیه نمایند.هر دارویی عارضه جانبی خاص خود را دارد. اما بیشتر افراد عارضه جانبی را احساس نمی کنند یا می توانند این عوارض را تحمل نمایند. از داروساز یا پزشک در مورد عارضه جانبی دارویی که مصرف می کنید سوال بپرسید. عوارض جانبی در کاغذ داخل دارو فهرست می شود. برخی از موارد مهم در ادامه بیان شده است: معمولا مزایای دارو بیشتر از عوارض جانبی اندک آن است. این مزایا برای بیمار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. عوارض جانبی ممکن است بعد از مصرف دارو از بین برود. اگر عوارض جانبی هنوز شما را آزار می دهد بهتر است با پزشک تماس بگیرید. او می تواند دوز دارو را تغییر دهد یا آن را تعویض نماید. مصرف دارو را به صورت ناگهانی متوقف نکنید مگر اینکه پزشک چنین موضوعی را تجویز کرده باشد.

درمان عفونت دندان

معمولا تا زمانی که علت بروز عفونت دندان مشخص نشود نمی‌توان از درمان عفونت اطمینان خاطر پیدا کرد؛ چرا که اگر علت اصلی آن رفع نشود ممکن است دوباره عفونت دندان ایجاد شود. پزشک با معاینه دندان و گاها عکسبرداری از دندان می‌تواند به علت اصلی ایجاد این عارضه پی برده و راهکار مناسب را برای رفع آن اتخاذ کند. گاهی با وجود تلاش برای رعایت بهداشت دهان و دندان و به دلایل دیگر از جمله رژیم غذایی نامناسب، فرد دچار پوسیدگی دندان و نهایتا ایجاد عفونت دندان می‌شود. گاهی هم بر اثر ترمیم‌های ناقصی که قبلا صورت گرفته است ریشه دچار عفونت می‌شود. علت هر چیزی که باشد باید توسط پزشک درمان گردد. معمولا دندانپزشک در ابتدای امر برای رفع عفونت دارو تجویز می‌کند. عوارض جانبی رایج برخی از این داروها عبارت است از : حالت تهوع و استفراغ اسهال راش پوستی سعی کنید تمامی آنتی بیوتیک هایی که دندانپزشک تجویز می کند را مصرف کنید. تا زمانی که بیماری بهبود نیافته است آن را ادامه دهید. حتی بعد از بهبودی نیز باید دوره درمان را کامل کنید در غیر اینصورت عفونت باکتریایی ممکن است دوباره بازگردد. آنتی بیوتیک ها ممکن است همیشه باکتری ها را از بین نبرند. این موضوع معمولا به خاطر مصرف بی رویه و نادرست آنتی بیوتیک ها رخ می دهد. می توانید با مصرف مناسب داروها از مقاومت به آنتی بیوتیک پیشگیری کنید. اگر مصرف آنتی بیوتیک را خیلی زود متوقف کنید، باکتری ها ممکن است از بین نروند و دوباره رشد کنند و قوی تر شوند.عصاره گل رز را با آب تازه لیموترش مخلوط کنید و برای چند دقیقه این مخلوط را در دهان نگه دارید و سپس دور بریزید. این عمل را حداقل روزی 3 بار تکرار کنید. غرغره کردن با آب لیموی تازه و آب ولرم روزی 2 بار علاوه بر از بین بردن بوی بد دهان، شدت ورم را نیز کاهش می دهد. برای تسکین فوری التهاب و خون ریزی با آب نمک غرغره کنید و یا ضماد زنجبیل و نمک را بر روی لثه قرار دهید. برای درمان سریع آبسه دندان روزی سه حبه سیر را به اندازه ماش خرد کرده و هر حبه را همراه با یک لیوان آب یا آب عسل میل کنند.

کپسول آموکسی‌ سیلین

آموکسی‌سیلین (Amoxicillin) دارویی نام آشناست که خیلی افراد حداقل یک بار در زندگی برای رفع عفونت‌هایی که گریبانگیرشان شده است از آن استفاده کرده‌اند. این دارو از داروهای خانواده پنی‌سیلین‌ها و یکی از مهمترین و پرمصرف‌ترین آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی برای درمان عفونت است. آموکسی سیلین به منظور درمان طیف وسیعی از عفونت‌ها، درمان جوش‌های چرک‌دار و همچنین‌ درمان‌های دندانپزشکی بسیار پرکاربرد است. این دارو به صورت کپسول، قرص، شربت و سوسپانسیون موجود است. اخیرا قرص‌های جویدنی آموکسی سیلین هم به بازار آمده است. توصیه می‌شود میزان دقیق مصرف این دارو توسط پزشک تعیین شود اما به طور معمول برای عفونت‌های معمولی هر ۸ ساعت ۲۵۰ میلی‌گرم و یا هر ۱۲ ساعت ۵۰۰ میلی‌گرم از دارو مصرف می‌شود. درمان با این دارو نباید بیشتر از دو هفته به طول انجامد.

عوارض کپسول آموکسی‌ سیلین

عوارض: عوارض کپسول آموکسی سیلین شامل ناراحتی‌های گوارشی، تهوع و استفراغ، اسهال و واکنش‌های حساسیتی، راش پوستی، احساس خستگی، زردی پوست، خشکی دهان، سرگیجه، سردرد و درد معده می‌باشد.

قرص مترونیدازول

قرص مترونیدازول (metronidazole) دارویی است که برای درمان طیف وسیعی از عفونت‌ها و به عنوان قرص عفونت دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد. عفونت دستگاه تولید مثل، عفونت دستگاه گوارش، عفونت‌های پوستی، عفونت ادراری، عفونت واژن، عفونت دندان و… برخی از موارد مصرف این دارو هستند. توجه داشته باشید که اگر پیش از اتمام دارو، مصرف آن را قطع کنید، ممکن است علائمتان مجددا عود کند. گاه این دارو به صورت ترکیبی برای تسریع روند بهبودی به همراه آموکسی سیلین برای رفع عفونت دندان استفاده می‌شود. توصیه می‌شود میزان دقیق مصرف داروی مترونیدازول توسط پزشک تعیین گردد. به طور معمول این دارو به صورت یک قرص هر ۸ ساعت تجویز می‌شود. برای پیشگیری از ناراحتی معده، بهتر است این دارو را به همراه غذا و یا یک لیوان پر آب و یا شیر مصرف نمود. توجه داشته باشید که اگر بیماری خاصی دارید و یا در دوران بارداری و شیردهی به نوزادتان به سر می‌برید و یا حتی قصد باردار شدن را دارید قبل از اینکه مصرف دارو را شروع کنید با پزشک یا دندانپزشک خود در این رابطه مشورت کنید.

عوارض قرص مترونیدازول

عوارض: عوارض قرص مترونیدازول شامل سرگیجه، سردرد، اسهال، تهوع و استفراغ، درد معده، کاهش اشتها، یبوست و خشکی دهان می‌باشد.

درمان خانگی عفونت دندان

علاوه بر استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها برای درمان عفونت دندان می‌توان درد آن را با استفاده از خوراکی‌های موجود در قفسه‌های آشپزخانه کاهش داد. مزیت استفاده از روش‌های خانگی برای تسکین درد دندان بی‌عارضه بودن آن است. استفاده از داروهای گیاهی مثل روغن میخک می‌تواند به عنوان یک درمان خانگی و گیاهی در کاهش دندان درد موثر باشد.

عفونت دندان و روغن گل میخک

استفاده از روغن گل میخک یکی از ویژه‌ترین و شاخصترین راههای درمان درد دندان است. استفاده از روغن گل میخک بر روی دندانی که درد گرفته است باعث تسکین درد آن شده و سطح آسیب دیده دندان را آرام خواهد کرد. چنانچه روغن گل میخک در دسترس نبود میتوانید از پودر گل میخک نیز استفاده کنید. به این منظور تعدادی از گلهای میخک را خیلی نرم پودر کرده و یک جوشانده خیلی غلیظ (اصطلاحا یک کنسانتره) درست کنید. یک گوش پاک کن را در این جوشانده فرو برده و آن را روی دندان صدمه دیده قرار دهید و به آرامی فک‌های خودتان را محکم ببندید.

آب پیاز و عفونت دندان

یک قاشق کامل از آب پیاز تازه که از پیازهای بهاره، پیازهای سفید قدیمی یا گلهای پیاز درست شده است، مفید است ولی مخلوطی که از پیازهای تازه و گلهای پیاز درست شده است ارزش پزشکی و دارویی بیشتری دارد. آب پیاز و عصاره گرفته شده از آن سرشار از ترکیبات گوگردی است که از بین برنده باکتریها هستند. یک گوش پاک کن را در عصاره تازه پیاز فرو ببرید و روی دندانی که درد میکند بکشید. این عصاره بوددار و کم تند است اما دندان ملتهب را ضد عفونی میکند و برای درمان درد دندان بسیار موثر و مفید خواهد بود. بعد از آن دهان را با آب گرم بشوییید.

جوز هندی و عفونت دندان

یکی دیگر از راهکارهای درمان درد دندان و تسکین درد آن استفاده از گیاه دارویی جوز هندی است. جوز هندی خاصیت مخدر دارد. بنابراین این درمان باید روزانه فقط یکبار و برای 1 تا 2 روز انجام بگیرد. برای استفاده از جوز هندی مقداری از این گیاه را خرد کرده و به آرامی پودر کنید. یک چهارم قاشق چایخوری از این پودر را را با یک قاشق چایخوری از روغن گرم خردل، کنجد یا نارگیل مخلوط کنید. مدتی آن را نگه دارید و بعد آن را بردارید. سپس دهان را با آب گرم بشویید. لام به ذکر است مصرف بیش از اندازه از جوز هندی خطرناک است چون ممکن است منجر به اثرات سمی مانند توهم، بیقراری، تشنج و غیره شود.

گل انبه و عفونت دندان

دم کرده گیاهی که از گلهای تازه انبه درست شده به عنوان یک قابض عمل کرده و التهاب را آرام و درد دندان را تسکین میدهد. همچنین میتوان از این دم کرده به عنوان دهانشویه نیز استفاده نمود اما توجه داشته باشید که آن را قورت ندهید. همچنین پدر که برگهای سوخته شده درخت انبه تهیه میشود و در تسکین دادن درد دندان مفید است.

دارو و کپسول برای عفونت دندان

داروهای آنتی بیوتیک فقط برای محدود کردن عفونت و کاهش درد و عوارض آن مفید هستند و هیچوقت عفونت دندان را درمان قطعی نمی کنند. تا هنگامی که علت ایجاد عفونت که در داخل دندان است مشخص و برطرف نشود،عفونت به شکل مزمن ادامه خواهد داشت. داروهای ضد درد و مسکن: ۱-یک کدام از کپسولهای : -novafen –gelofen -acifen -megafen -mefenamic acid هر ۴-۶ ساعت یکبار میل شود. ۲-ژل dentafort روی یک گلوله پنبه کوچک مالیده و در حفره دندان دردناک گذاشته شود . داروهای مؤثر بر عفونت دندان (آنتی بیوتیک): خوراکی: روش اول : ۲۴ عدد کپسول amoxicilline 500 mg هر ۸ ساعت ۱ عدد به همراه ۲۴ عددقرص metronidazole 250 mg هر ۶ ساعت ۱ عدد . روش دوم :۱۰ عدد کپسول cefixime 400 mg روز اول هر ۱۲ ساعت ۱ عدد و از روز دوم هر ۲۴ ساعت ۱ عدد. روش سوم : ۲۴ عدد کپسول clindamaycine 150 mg هر ۶ ساعت ۱ عدد به همراه ۲۴ عدد قرص metronidazole 250 mg هر ۶ ساعت ۱ عدد . تزریقی : آمپول penicilline 800000 تعداد ۴ عدد هر ۱۲ ساعت ۱ بار عضلانی واگر حساسیت به پنیسیلین وجود دارد، آمپول clindamaycine 150 mg به تعداد۴ عدد هر ۱۲ ساعت ۱ عد عضلانی. در مورد کودکان زیر ۸ سال، موارد فوق نصف تا یک سوم ، متناسب با وزن کودک تجویز می شود . توجه: این دستورات دارویی ذکر شده حتما باید با تشخیص و تجویز پزشک و با توجه به شرایط بیمار به کار گرفته شود.هرگونه خوددرمانی و استفاده از رژیمهای دارویی فوق ممکن است باعث بروز عوارض و مشکلاتی شود که مسئولیت آن کاملا بر عهده خود شخص می باشد.خصوصا در عفونت های شدید ، در صورت درمان غلط، احتمال سرایت عفونت به نواحی مجاور مانند چشم، مغز، گلو و راه هوایی وجود دارد که حتی ممکن است باعث مرگ بیمار شود.

دسته بندی: مقاله
بروز رسانی توسط در شنبه 3 اسفند 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام رایکو ساپورت و لینک مستقیم بلا مانع است.