قیمت کوتر در سال 2023 چقدر است ؟ + خرید
قیمت کوتر در سال 2023 چقدر است ؟ + خرید
کوتر یکی از دستگاه ها با کاربرد خاص در پزشکی می باشد که دارای انواع و کاربرد متفاوتی می باشد. در این مقاله به بررسی قیمت کوتر می پردازیم.
کوتر چیست ؟
کوتر یا Cauterization یک دستگاه در پزشکی می باشد که برای انجام برش و یا جلوگیری از خونریزی استفاده می شود. کوتر دارای انواع مختلفی می باشد که هر کدام دارای توان و کاربرد های متفاوتی می باشد.
قیمت کوتر در سال 2023 چقدر است ؟
دستگاه کوتر دارای انواع مختلفی می باشد که هر کدام وابسته به برند سازنده ، کیفیت و نوع آن دارای هزینه متفاوتی می باشد. به طور متوسط هزینه یک دستگاه کوتر بین 8.000.000 تومان الی 15.000.000 تومان می باشد.
برای دریافت قیمت روز الکتروکوتر می توانید از لینک زیر استفاده فرمایید.
کاربرد کوتر چیست ؟
همانطور که گفته شد کوتر دارای انواع مختلفی است که هر کدام دارای مزایا، معایب و کاربرد مخصوص به خود می باشد. برخی از کاربرد های کوتر شامل موارد زیر است :
- برش
- جلوگیری از خونریزی
- برداشت کیست
- برداشت خال ، زگیل
- برداشتن موهای زائد
انواع الکتروکوتر چیست ؟
کوتر و الکتروکوتر هر کدام دارای انواع مختلفی با کاربرد مختلفی هستند که برخی از انواع آن شامل موارد زیر می شود :
- کوتر جراحی مونوپلار بای پلار
- کوتر فرکانسی
- کوتر رادیو فرکانسی یا الکتروسرجری
عوارض استفاده از کوتر چیست ؟
کوتر نیز مانند هر دستگاهی در صورت استفاده ناصحیح از آن می تواند عوارضی را در برداشته باشد. برخی از عوارض شایع کوتر :
- حساسیت
- تورم یا خونریزی
- خارش
- عفونت
در نظر داشته باشید در صورت صحیح از کوتر این عوارض بسیار نادر رخ خواهند داد. البته برخی از این عوارض طبیعی می باشد.
بررسی برخی انواع کوتر
Cauter های بای پولار
یکی از مهم ترین کاربردهای cauter های بای پولار، استفاده از آنها در پروسیجرهای جراحی حساس و نزدیک به ارگان های حیاتی بدن است. استفاده از این نوع cauter در عمل هایی که از حساسیت بالایی برخوردارند، رایج می باشد. در این نوع کوتر، می توان از پنست های بای پولار استفاده کرد. منظور از کلمه ی بای پولار در این نوع cauter این است که، از دو قطب برای انجام پروسیجر های جراحی استفاده می شود.
مزایای استفاده از کوتر بای پولار
از جمله مزایای استفاده از cauter های بای پولار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان متمرکز کردن جریان وارد شده به صورت کاملا دقیق و نقطه ای
- امکان استفاده برای بیمارانی که دارای پروتز های مختلف یا پیس میکر می باشند.
- روش safe برداشتن تیروئید و جدا کردن عصب ریکارنت لارنژیال از آن
- برای ایجاد انعقاد در عروق ضخیم توسط ترمو استپلر
- امکان استفاده از توان های کم دستگاه برای انجام پروسیجر های مختلف
دستگاه های مونو پولار
یکی دیگر از انواع کاربردی cauter در زمینه ی انجام جراحی های مختلف، کوتر های مونو پولار هستند. در این cauter ها از یک قلم برای وارد کردن جریان به بافت مورد نظر استفاده می شود. در حالی که یک پلیت به بدن بیمار متصل شده است و جریان ورودی را جمع آوری کرده و به دستگاه بر می گرداند. این نوع electrocautery این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید کارهای بسیار ظریفی را انجام دهید. در برداشتن انواع خال ها و اقدامات زیبایی دیگر، اغلب از cauter های مونوپلار استفاده می شود. همچنین در بسیاری از عمل های جراحی بسیار رایج همچون: لاپاراسکوپی، پروسیجر های ENT( گوش و حلق و بینی) و پروستاتکتومی، از این نوع cauter استفاده می شود.
وقتی شما از این نوع cauter استفاده می کنید امکان انجام مانورهای بیشتری در اختیار شما قرار دارد. به عنوان مثال شما می توانید با عوض کردن سر قلم cauter، امکان انجام پروسیجرهای بیشتری را برای خود فراهم کنید.
مزایای استفاده از دستگاه های مونوپلار
همانگونه که پیشتر ذکر شد، استفاده از cauter های مونوپلار در بسیاری از اقدامات جراحی جز انتخاب های اول هر پزشک است. در اینجا به معرفی برخی مزایای استفاده از cauter های monopolar می پردازیم.
قدرت و توان مورد استفاده در cauter های مونو پولار بسیار بیشتر از نوع بای پولار آن می باشد.
امکان انجام مانورهای بسیار بیشتری در استفاده از cauter مونوپلار وجود دارد.
برای برداشتن انواع خال و اقدامات زیبایی به صورت ظریف و با کمترین اثر به جای مانده، قابل استفاده است.
امکان استفاده از قلم های مختلف برای انجام پروسیجر های متنوع وجود دارد. به عنوان مثال شما می توانید برای برداشتن پولیپ های روده از قلم دارای سری لوپ استفاده کنید. در حالی که برای برداشتن یک خال از قلم دارای سری تیز، استفاده می شود.
امکان ایجاد انعقاد سریع. از سری بال الکترود، برای ایجاد فرایند انعقاد به صورت سریع و با کمترین آسیب به بافت های اطراف استفاده می شود.
داشتن کاربردهای متنوع در فیلد های مختلف جراحی
معایب استفاده از دستگاه های بای پولار
در رابطه با cauter های بای پولار، می توان توان کم دستگاه را به عنوان یکی از اصلی ترین معایب آن معرفی کرد. همچنین، سرعت انجام اقدامات مختلف جراحی و پروسیجر های انعقادی توسط cauter های بای پولار، کمتر از نوع مونوپلار آن می باشد.
معایب استفاده از دستگاه های مونوپلار
در رابطه با قلم های مونوپلار در cauter، شاید مهم ترین نکته ای که می تواند باعث ایجاد محدودیت در استفاده از آنها شود، نحوه ی استریل کردن آنها است. اگر از قلم های یکبار مصرف استفاده شود، نمی توان برای استریل کردن آنها از وان های التراسونیک یا دستگاه های بخار گرم استفاده کنید. این امر می تواند استفاده از این قلم ها را با محدودیت مواجه کند. در عوض، قلم های مونوپلار غیر یکبار مصرف را می توان در انواع دستگاه های اتوکلاو موجود استریل کرد.
برای خرید و دریافت قیمت دستگاه دکترپن می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
خرید دستگاه میکرونیدلینگ خانگی