عوارض و بهترین زمان مصرف قرص غضروف ساز زانو

قرص غضروف ساز

قرص غضروف ساز

توضیحاتی در مورد قرص غضروف ساز

امروزه متاسفانه کمبود انواع ویتامین ها و مواد لازم برای استحکام استخوان ها و غضروف در بین مردم شایع شده است ♥ و بسیاری از عدم وجود غضروف رنج می برند، اما درمان های مختلفی برای ایجاد غضروف و جبران آن وجود دارد. اگر نام قرص های غضروف سازی که دربازار وجود دارد را نمی دانید با ماهمراه باشید. ما دراین مقاله نام قرص های غضروف ساز را فراهم کرده ایم. یکی ازقرص های غضروف ساز تریپل فلکس می باشد که حتما تا کنون نام آن را شنیده اید. این قرص هم باید با تشخیص و تجویز پزشک مصرف شود.در این مطلب از سایت رایکو ساپورت می خواهیم در مورد عوارض و بهترین زمان مصرف قرص غضروف ساز زانو صحبت کنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد

قرص غضروف ساز تریپل فلکس

قرص تریپل فلکس- triple flex -قرصی غضروف ساز است و برای بهبود و افزایش انعطاف پذیری مفاصل وهر سه ماده گلوکز آمین، کندروئیتین و MSM را با هم دارد. قرص تریپل فلکس را روزانه ۳ عدد همراه غذا میل کنید. تریپل فلکس از ۳ ماده گلوکز آمین، کندروئیتین و MSM (متیل سولفونیل متان) تشکیل شده که موجب انعطاف پذیری مفاصل می گردد.

گلوکز آمین

گلوکز آمین ترکیبی ضروری برای ساخت مایع بین مفصلی بوده و بطور گسترده ای در سراسر دنیا برای دستیابی به رویای جهانی بدون آرتروز توسط متخصصین به بیماران توصیه می شوند.گلوکز آمین بطور طبیعی در منابع غذایی وجود نداشته و دریافت آن مستلزم مصرف مکملهاست. این ماده برای ساخته شدن اجزای تاندون ها، غضروف و مایع سینوویال (مایع احاطه کننده فضای بین مفصلی) ضروری می باشد. این ترکیب با مهار آنزیم کلاژناز(تجزیه کننده کلاژن) و آنزیمهای پروتئولیتیک (تجزیه کننده پروتئینها) سبب محافظت از بافت غضروفی شده و تا حدودی اثرات ضد التهابی دارد.

کندروئیتین

این ترکیب جهت ساخت کلاژن که برای استحکام بافت مفصلی ضروری است، نقش دارد. ترکیب فوق با ممانعت از فعالیت آنزیمهای لیزوزومی (تجزیه کننده غضروف ها)و کاهش مواد التهاب زا از بروز آسیبهای احتمالی به غضروف جلوگیری می کند.

متیل سولفونیل متان

MSM (متیل سولفونیل متان) در بیماران مبتلا به آرتروز در کاهش درد و التهاب مفاصل نقش دارد.

ترکیبات قرص غضروف ساز تریپل فلکس

ترکیبات: شامل سه ماده گلوکوزامین ۱۵۰۰میلی گرم، کندروتین ۱۲۰۰ میلی گرم و اس ام اس . قرص تریپل فلکس هر سه ماده گلوکز آمین، کندروئیتین و MSM را با هم دارد که می تواند به اثر بخشی آن در بهبود بیماری آرتروز بیفزاید.این فراورده عاری از هر گونه طعم دهنده و نگهدارنده ای استفاده نشده است.این محصول عاری از حلال شیمیایی، مخمر و گلوتن است.

مصرف قرص غضروف ساز تریپل فلکس

میزان دقیق مصرف این دارو باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد. به طور معمول قرص تریپل فلکس به صورت 3 بار در روز مصرف می‌شود و تاثیر گرفتن از آن حداقل به 4 الی 6 هفته زمان نیاز دارد.

احتیاط در مصرف قرص غضروف ساز

توصیه می شود زنان باردار و شیرده، افراد دیابتی و افرادی که به محصولات دریایی آلرژی دارند این محصول را تحت نظر پزشک مصرف کنند.

اثرات قرص غضروف ساز تریپل فلکس

– بهبود و التیام دردهای مفصلی و کمک به ترمیم بافتهای آسیب دیده غضروف – حفظ ساختارشبکه ای غضروف، تاندون ولیگمانها – رفع خشکی و سفتی عضلات بعد از انجام ورزش.

هشدار در مورد مصرف قرص غضروف ساز تریپل فلکس

– در افرادیکه داروهای رقیق کننده خون و ضد مصرف می کنند. -در افراد مبتلا به دیابت – افرادی که به ماهی حساسیت دارند. – در زنان باردار وشیرده – افرادیکه سابقه ناراحتیهای گوارشی دارند در صورت بروز علائم مصرف آنرا قطع کنند. دور از دسترس کودکان در جای خشک و خنک نگهداری شود.

قرص غضروف ساز و آرتروز

آرتروز از بیماری‌های دردناک مفصلی است که به دلیل از بین رفتن مایع غضروفی بین مفاصل ایجاد می‌شود. برای کاهش درد ناشی از این بیماری می‌توان از داروهایی با عنوان قرص غضروف ساز استفاده کرد. تریپل فلکس یکی از انواع این داروهاست. افراد زیادی مبتلا به بیماری‌های مربوط به مفاصل مثل آرتروز هستند. این مشکل به دلیل از بین رفتن ماده غضروفی بین مفاصل ایجاد می‌شود و بیمار معمولا به هنگام مراجعه به پزشک داروهای مسکن و در مواردی هم دارویی تحت عنوان قرص غضروف‌ ساز دریافت می‌کند

مصرف قرص غضروف ساز

موادی که امروزه به نام غضروف ساز در بازار دارویی وجود دارند همگی ماده موثره‌ای به نام گلوکزامین دارند و بعضا حاوی کندروایتین سولفات هم هستند. مطالعات زیادی بر روی موثر بودن یا نبودن گلوکزامین و کندروایتین سولفات بر روی روند آرتروز و ساییدگی مفصل و درد مفصلی انجام شده ولی هیچ مطالعه‌ای تاکنون نشانه نداده که این مواد تاثیری در روند ساییدگی و آرتروز داشته باشند و مهمتر از همه هیج مطالعه‌ای نتوانسته نشان دهد که این مواد غضروف ساز هستند؛ چرا که وقتی قوطی دارو را می‌خرید که روی آن نوشته شده است ” گلوکزامین / کندروآیتین سولفات” شما نمی‌توانید مطمئن باشید واقعا چیزی را که می‌خواهید بدست آورده‌اید. طبق مطالعه جدیدی که به عمل آمده تنها نیمی از این مکمل‌ها واقعا به اندازه‌ای که بر روی جعبه ذکر کرده‌اند حاوی این مواد هستند.

آشنایی با قرص غضروف ساز تریپل فلکس

قرص تریپل فلکس (Triple Flex) یکی از انواع قرص غضروف ساز می‌باشد که حاوی 3 ترکیب مورد نیاز برای ساختمان مفصل و غضروف است. این 3 ترکیب عبارتند از: گلوکزامین، کندروئیتین و متیل سولوفونیل متان (MSM). گلوکزامین که توانایی کاهش درد آرتروز را دارد. کندروئیتین که جهت ساخت کلاژن که ترکیبی ضروری برای استحکام بافت مفصلی است و متیل سولوفونیل متان که منبع مهم تامین گوگرد در مفاصل بوده و علاوه بر کاهش درد، دارای اثرات ضد التهابی بر مفاصل است. استفاده از محصولات موضعی و مکمل‌های خوراکی ضد التهاب جهت دستیابی به نتیجه بهتر توصیه می‌شود. مصرف این مکمل ممکن است نیاز به داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مثل ایپوبروفن را جهت درمان تورم و درد ساییدگی مفصل کاهش دهد.

دارو و قرص غضروف ساز

داروی غضروف ساز عبارتی است که در سال های اخیر زیاد شنیده میشود. بسیاری از مردم و بیماران اطلاعاتی از آناتومی مفصل دارند و میدانند غضروف قسمتی از مفصل بوده که در حرکت نرم و روان آن موثر است. این کاملا درست است. میدانند که علت بسیاری از درد های مفصلی ساییدگی و آرتروز بوده و پدیده غالب در ساییدگی مفصل آسیب دیدن و از بین رفتن غضروف است. این کاملا درست است. پس منطقی به نظر میرسد که اگر دارویی بتواند غضروف آسیب دیده مفصل را ترمیم کند میتواند تا حد زیادی درد آن را از بین ببرد. این هم درست است. بسیاری از شرکت های دارویی در بروشور هایی که به بیماران و حتی پزشکان میدهند ذکر میکنند دارویی که میفروشند حاوی گلوکزامین است و گلوکزامین ماده ای است که در تولید و ترمیم غضروف مفصلی نقش دارد. این هم درست است. از همه این ها نتیجه میشود که گلوکزامین یک داروی غضروف ساز است. این غلط است. موادی که امروزه به نام غضروف ساز در بازار دارویی وجود دارند همگی ماده موثره ای به نام گلوکزامین دارند. بعضی از آنها حاوی کندروایتین سولفات هم هستند. در دهه اخیر و بعد از به بازار آمدن این مواد مطالعات زیادی بر روی موثر بودن یا نبودن گلوکزامین و کندروایتین سولفات بر روی روند آرتروز و ساییدگی مفصل و درد مفصلی انجام شده ولی هیچ مطالعه ای تاکنون نشانه نداده که این مواد تاثیری در روند ساییدگی و آرتروز داشته باشد و مهمتر از همه هیج مطالعه ای نتوانسته نشان دهد که این مواد غضروف ساز هستند. از طرف دیگر گلوکزامین و کندروایتین سولفات جزو داروها طبقه بندی نشده و مکمل غذایی محسوب میشوند. به همین علت تولید آنها تحت نظر سازمان های دارویی کشورها نیست. طبق مطالعه جدیدی که به عمل آمده تنها نیمی از این مکمل ها واقعا به اندازه ای که در روی جعبه ذکر کرده اند حاوی این مواد هستند. با توجه به موارد ذکر شده میتوان گفت دارویی تا کنون یافت نشده که بتواند غضروف آسیب دیده را ترمیم کرده و یا غضروف جدید بسازد و یا بتواند مانع از خراب شدن غضروف شود و داروهای حاوی گلوکزامین و کندروایتین سولفات عاری از چنین توانایی هستند.

غضروف ساز های طبیعی

غضروف قوزک پا، زانوها، مچ دست، آرنج‌ها و شانه‌ها معمولاً به دلیل آرتریت آسیب می‌بینند. به همین دلیل لازم است که با تغذیه‌ی مناسب به بازسازی طبیعی و سریع این غضروف‌ها کمک کرد. یکی از اسیدآمینه‌هایی که در غضروف سازی سریع موثر است اسیدآمینه‌ی لیزین می‌باشد که نقش مهمی در جذب کلسیم، تولید کلاژن برای بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده، بهبود ظاهر پوست و محکم کردن تاندون‌ها دارد.به عقیده‌ی محققان کمبود لیزین باعث کند شدن سرعت رشد بافت‌های آسیب‌دیده می‌شود. بدن ما به ازای هر کیلوگرم وزن به روزانه 12 میلی‌گرم لیزین نیاز دارد. مواد غذایی حاوی این اسیدآمینه عبارت‌اند از: حبوبات روغن ماهی گوشت قرمز تخم‌مرغ سویا پنیر میوه‌های خشک مخمر آب جو ژلاتین توجه داشته باشید که ویتامین C نه تنها برای افزایش قدرت دفاعی بدن لازم است بلکه در تولید کلاژن و افزایش میزان اکسیژن خون نیز دخالت دارد. به همین دلیل نیز می‌تواند مواد مغذی لازم برای بهبود زخم‌ها و آسیب‌های بافت‌ها را تامین کند. کمبود ویتامین C می‌تواند مانع از روند تسکین و بهبود زخم‌ها شود. باید بدانید که بدن انسان به روزانه بیش از 75 میلی‌گرم از این ویتامین نیاز دارد تا بخش‌های آسیب‌دیده‌ی بدن را ترمیم کند. برای همین لازم است که برای ترمیم هر چه سریع‌تر غضروف‌ها نیز از مواد غذایی حاوی ویتامین C مانند کیوی، پرتقال، توت‌فرنگی، لیموترش و غیره غافل نشوید.

آرتروز چیست

آرتروز بیماری مفاصل است و یا اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم مشکل غضروف‌هاست. در واقع این بیماری متابولیسم استخوانی را به هم می‌زند. برای همین هم باید هر آنچه باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود را عزیز دانست. برای کسی که با مشکل آرتروز مواجه است کلسیم ارزش بالایی دارد. زمانی که کلسیم با ویتامین C همراه می‌شود می‌تواند دردهای آرتروز زانو و پا را تسکین دهد. برای این کار می‌توانید مکمل مصرف کنید. البته با مشورت با پزشکتان. توجه داشته باشید برای جذب حداکثری کلسیم حتماً لازم نیست که به میزان زیادی شیر و محصولات لبنی پر چرب میل کنید. بدون شک ماست و پنیر به خصوص پنیر تهیه شده از شیر بز می‌تواند کمک کننده باشد. اما با این حال ماهی ساردین، بادام، کشمش، خانواده‌ی کلم‌ها مانند کلم بروکسل، بروکلی، کلم چینی، کلم برگ و غیره و برخی از آب‌های معدنی نیز منبع کلسیم هستند. نکته‌ی قوت این مواد غذایی در این است که بر خلاف شیر علاوه بر کلسیم حاوی مواد مغذی دیگری هستند که برای بدن مفید است. به عنوان مثال باید بدانید که 100 گرم کلم چینی به اندازه‌ی یک لیوان شیر کلسیم دارد. اما همین 100 گرم کلم حاوی آنتی‌اکسیدان‌ نیز می‌باشد. برای تسکین درد مفاصل باید علاوه بر جذب کلسیم و ویتامین C به فکر تأمین پتاسیم مورد نیاز بدنتان نیز باشید. پتاسیم به میزان قابل توجهی در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد. باید بدانید که این ماده‌ی معدنی جلوی از بین رفتن کلسیم را می‌گیرد و حالت اسیدی بدن را خنثی می‌کند. ویتامین D و ویتامین K نیز به جذب و حفظ کلسیم در استخوان‌ها کمک زیادی می‌کند.

آسیب غضروف و اضافه وزن

مفاصل و به ویژه پاها و زانوها بیشترین آسیب را از اضافه وزن و چاقی می‌بینند. باید بدانید که با هر یک کیلو وزن اضافه پاهای ما 5 کیلو وزن بیشتری تحمل می‌کنند. این بار اضافی نیز باعث سرعت گرفتن تخریب غضروف‌ها می‌شوند و این‌گونه می‌شود که هنگام راه رفتن احساس درد می‌کنید. اگر اضافه وزن دارید حتماً به فکر کاهش وزن باشید. توصیه می‌کنیم مصرف مواد غذایی حاوی آرد و شیرین مانند نان بدون سبوس، غلات آماده‌ی صبحانه، سیب زمینی و شیرینی‌جات را کاهش دهید. در عوض میوه و سبزیجات و پروتئین‌های گیاهی (سویا، حبوبات) بیشتری میل کنید. یادتان باشد روزانه یک و نیم لیتر آب بنوشید.در این مطلب از سایت جسارت در مورد قرص غضروف ساز صحبت کردیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

دسته بندی: مقاله
بروز رسانی توسط در شنبه 3 اسفند 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام رایکو ساپورت و لینک مستقیم بلا مانع است.