شهر کوالالامپور در کشور مالزی را بیشتر بشناسید

شهر کوالالامپور در کشور مالزی را بیشتر بشناسید

در حال حاضر دیگر کمتر کسی پیدا خواهد شد که نداند، پایتخت کشوری در قسمت جنوب شرقی آسیا به نام مالزی شهر کوالالامپور است. کشور مالزی امروزه به عنوان یکی از پر گردشگرترین مناطق قاره آسیا شناخته می شود. شهر زیبای کوالالامپور در ایالت سلانگور و در شبه جزیره مالزی قرار گرفته است.
همان گونه که گفته شد در تور مالزی ارزان این شهر در این روزها با دارا بودن برج های دوقلوی پتروناس مبدل به یکی از دیدنی ترین شهرهای قاره کهن شده است که دیدن آن را هر گردشگر و توریستی واقعا دوست خواهد داشت. در حقیقت شهر کوالالامپور در کشور مالزی به عنوان یکی از دیدنی ترین شهرهای قاره آسیا، سالانه و در طی روزهای مختلف مردم بسیاری از سر تا سر دنیا را برای بازدید از خودش جذب می کند. در این مطلب به صورت مختصر به معرفی این شهر زیبا خواهیم پرداخت و به شما هم پیشنهاد می کنین به این شهر زیبا سفر کرده و از جاذبه های دیدنی آن استفاده کنید و مطمئن باشید که لحظات خوبی را برای خود به ثبت خواهید رساند.

آب و هوای شهر کوالالامپور چگونه است؟

به گزارش سفر باتو ، از نظر آب و هوایی شهر کوالالامپور با توجه به اینکه در نزدیکی خط استوا قرار گرفته، دارای آب و هوای کاملا استوایی است و همین خصوصیت باعث می شود که در اکثر روزهای سال، آب هوای این شهر به طور کامل مرطوب و گرم باشد. با نگاه به آمار و ارقام رسمی که از سوی سازمان های بین المللی آب و هواشناسی اعلام می شود، میانگین دمای هوای این شهر 27 درجه سانتیگراد و همینطور میانگین بارندگی سالانه هم 250 سانتی متر است. آفتابی ترین روزهای این شهر زیبا در 23 جولای تا 22 آگوست (مرداد ماه) و سردترین روزهای سال در این شهر 21 ژانویه تا 19 فوریه (بهمن ماه) و 20 فوریه تا 20 مارس (اسفند ماه) است.

تاریخچه مختصری از شهر کوالالامپور در کشور مالزی

از نظر تاریخی، نام شهر کوالالامپور از قرن 19 میلادی در منبع های مختلف عنوان شده است و به این جهت پیشینه این شهر را به قرن 19 میلادی ربط می دهند. گفته می شود در سال 1800 میلادی حاکم مالای ها جهت استخراج از معادن قلع چند نفر را به این مکان فرستاده است. نشانه های شهر نشینی در کوالالامپور از سال 1857 میلادی در این مکان پیدا شده است. در حقیقت شهر کوالالامپور از سال 1972 میلادی به عنوان پایتخت کشور مالزی انتخاب شده و در آخر و در سال 1947 میلادی به عنوان شهر مرکزی حکومتی دولت مالزی انتخاب شده است.

نکاتی درباره شهر کوالالامپور در کشور مالزی

شاید باور این حرف برای شما مشکل باشد ولی شهری که در روزگاری تنها برای استخراج ذغال سنگ آن هم به فرمان سلطان وقت از آن استفاده می کردند، امروزه تبدیل به مکان توریستی، مدرنیته، تجاری و فرهنگی این کشور شده است. در هر صورت شهر کوالالامپور به عنوان مشهورترین شهر کشور مالزی با جمعیتی میلیونی، مقصد مسافرت بسیاری از کسانی شده است که تصمیم سفر به کشور مالزی و شهر زیبایش را دارند. شهر کوالالامپور در طی دوره های مختلف ولی کوتاه تحت تصرف انگلیسی ها و ژاپنی ها درآمد ولی طولی نکشید و تحت نظارت اتحادیه ملایا درآمد و در نهایت پرچم ماله در آن به احتزاز درآمد. امروزه نیز این شهر در میان 3 قلمرو رسمی فدرال دولت مالزی به شمار می رود.
مردم شهر کوالالامپور ابتدا به زبان مالایی سخن می گویند و سپس از زبان انگلیسی هم استفاده می کنند. در این شهر با پول رسمی خود که همان رینگت است معامله های خود را انجام می دهند. از نظر فاصله زمانی نیز نسبت به تهران دارای اختلاف ساعتی معادل با 3 ونیم ساعت جلوتر از ساعت رسمی در ایران است. در شهر کوالالامپور مردم باسوادند و دارای دانشگاه های بسیار مهم و مشهور زیادی از جمله دانشگاه گلوبال نکست و یا مدرسه تجارت آسیا هستند که در نوع خودش یکی از بهترین ها به شمار می رود. در این شهر و در نقاط مختلف آن مملو از بیمارستان و کلینیک هایی است که با استانداردهای روز دنیا مطابقت دارد.

چنانچه از آن دسته گردشگرانی باشید که به کارناوال و جشن های مختلف علاقه دارید، شهر کوالالامپور برایتان انتخاب بسیار مناسبی است چون می شود گفت که همیشه در تقویم کشور مالزی یک جشن و مناسبت را پیدا خواهید کرد که به خاطر آن کارناوال شادی راه بیفتد.

در شهر کوالالامپور 2 فرودگاه بین المللی قرار دارد که با نام های فرودگاه بین المللی کوالالامپور و همینطور فرودگاه سلطان عبدالعزیز شاه شناخته شده اند و پروازهای ورودی و خروجی بین المللی به این شهر به وسیله این دو فرورگاه انجام می شود.
از مشهورترین سوغاتی های این شهر می توان به نوعی سنجاق سینه به اسم کروگسنگ، ظروف لابو سایونگ، لبیاب سنتی بانوان مالزیایی به نام باجوکبایا، ظروف فلزی، خوراکی های سنتی، صنایع دستی مختلف و رنگارنگ و صنایع دستی دیگر شهر کوالالامپور اشاره کرد.

دسته بندی: مقاله
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 7 اسفند 1398

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام رایکو ساپورت و لینک مستقیم بلا مانع است.